perjantai 31. lokakuuta 2014

Happy Halloween

Meillä juhlitaan tänään Halloweenia urakalla. Neiti aloitti ensin kuudesta kahdeksaan  luokkakavereidensa kanssa, kaikki tyttöjä. Neidit nauttivat kammottavia herkkuja ja ihailevat toistensa meikkejä ja asuja. Ja täytyy sanoa, että panostus on valtava. Neidit ovat todella käyttäneet aikaa saadakseen itsensä näköisen lopputuloksen! Meidän neitimme viimeisteli osan asuista teemaan sopivalla meikillä, eli ohjaisikohan tämä ammatinvalintaa muutenkin käsillätekemisestä nauttivan neidin kohdalla? Teini jatkaa neidin juhlien jälkeen tyttöystävänsä ja kavereidensa kanssa, kunnes on aika siirtyä baariin. 
Ensin en innostunut neidin juhlista lainkaan, ne kun tietävät paljon suunnittelua; runsasta koristelua ja erilaisia leivonnaisia. Teinin kemut menevät helpommalla kaavalla, neidin juhlista jääneet tarjottavat sekä valmiita lihapullia ja kurkku- ja porkkanatikkuja kermaviilidipin kanssa. Loppujen lopuksi minä taisin kuitenkin olla innokkain suunnittelija ja neiti keskittyi karmivaan meikkiinsä.
Menu on googlailtu ja vähän sovellettu. Ohjeita laittelen osasta myöhemmin, josko hyödyttävät tulevien vuosien Halloween-juhlia.

Menu: 

  • muumiot (=voitaikinaan käärityt nakit, joilla valkosuklaanapeista silmät/ pupilli tippa tummaa suklaata)
  • haamut(= suukkoja viimeisteltynä suklaasilmillä)
  • noidanhatut  (=sovellettu ohje seuraa, alkuperäinen löytyy googlaamalla)
  • kuivaa leipää ja pöllön oksennusta ( =ruisnachoja ja pehmeää vuohenjuustoa)
  • matoisia popcorneja  (= popcorneja, joiden seassa  mikrossa vähän pehmitettyjä punaisia lakunauhoja )
  • saastunutta boolia( =päärynämehua, jossa jäät mustalla karamellivärillä värjätystä mehusta, sekä  muovihanskaan jäädytetty käsi punaisesta mehusta)



Kun oppisi tekemään hyvän kurpitsanaaman 

Eteisen valtasivat hämähäkit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti