maanantai 18. kesäkuuta 2012

Pikainen keitto

Teinin piti lähteä leffaan ja ulos syömään ja ajattelin tehdä itselleni vain voileivän. Jatkuva sade piti kuitenkin teinin kotona, joten oli asiallista pohtia jotain oikeaakin ruokaa. Kaappeihin kurkistelemalla rakentui varsin maukas keitto. Aiemmin paistamani krutongit täydensivät keittoa. Loput krutongit teini napsi "jälkiruuaksi"

TOMAATTI-BRATWURSTI KEITTO JA KRUTONKEJA
(2 annosta)

1 tlk tomaattimurskaa (nyt yrtti)
1 pieni salottisipuli
1 dl vettä
1 dl kermaa
2 braatwurstia
mustapippuria myllystä
*
krutonkeja

1. Kuori ja hienonna sipuli. Leikkaa braatwurstit ohuiksi viipaleiksi
2. Paista braatwurtsit omassa rasvassaan ruskeiksi molemmin puolin. Laita sivuun odottamaan. Paista sipulit braatwursteista irronneessa rasvassa
3.  Kaada sipulit kattilaan, lisää tomaattimurska ja huuhtele tölkki vedellä, kaada vesikin kattilaan. Keitä hiljakseen viitisen minuuttia. Lisää kerma ja braatwurstit, mausta mustapippurilla. Keitä vielä pari minuuttia. Tarjoile krutonkien kanssa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti